Referenties

Wauw wat een positiviteit kun jij overbrengen zeg!
We can do this! Yes I can!
Brenda & de natuur!

Bedankt voor deze geweldige dag, je inzichten, opdrachten, jouw enthousiasme, eerlijkheid, openheid en jouw heerlijke VIBE.

Liefs Wendy

——————————————————————————————————————

Vrijdagmorgen, een echte herfstdag, zon en regen wisselen elkaar af, wat ons ‘s-middags een prachtige dubbele regenboog oplevert. Wat en kado. Net als deze hele Vibedag als een prachtig kado aan mijzelf voelt. Gezelligheid, serieuze gesprekken. Kwetsbaarheid aan jezelf en aan elkaar tonen.

Doelen stellen en hiermee thuis verder aan de slag. Met, hoe luxe, nog 30 dagen ondersteuning van Brenda. Mede dankzij deze unieke, positieve en gevarieerde berichtjes kan ik hier,
met enige trots, melden dat ik mijn doelen behaald heb. Dagelijks denk ik met veel plezier terug aan deze heerlijke dag waaraan ik zo veel te danken heb.

Dank je wel lieve, positieve Brenda. Dankzij jou sta ik weer in mijn kracht.

Dikke kus, Hannie

——————————————————————————————————————

Na een 1e gesprek met jou bij mij in de tuin waarbij je mij direct positief raakte,
heb ik de vibe- dag mogen ervaren als, heel positief, enthousiast, professioneel en doel gericht!

Door het overbrengen van jouw enthousiasme om helemaal te zijn wie je bent en graag een ander dit positieve gevoel ook te willen laten ervaren is een groot geschenk.

Daarna ben ik samen met jou de 30 vibe-dagen ingegaan en kreeg ik elke dag positieve woorden, beelden, spreuken of opdrachten waarbij tijd en aandacht hebben bovenaan stond om mijn doel te bereiken .

Na een week voelde ik had ik al heel dicht bij mijn doel was en na 3 weken was deze bereikt!

Regelmatig denk en ik nog aan jouw positieve inbreng in het behalen van mijn doel!

Positief en aardig zijn voor mijzelf en af en toe ook vrij voelen als een kind is heerlijk.
Ik heb meer energie voor mijzelf en anderen.
Ik zelf en anderen te laten stralen is wat mij gelukkig maakt!

Dank je wel, lieve Brenda!

Dikke kus, Yvonne

——————————————————————————————————————

Zondagmorgen, er hangt een zomerse zwoele ochtend zon in de lucht.
Het beloofd een inspirerende dag te worden.

Ik tref 4 fantastische dames op het terras van de Kekerdomse waard, waaronder Brenda.
De enthousiasme straalt van haar gezicht en popelt met ons aan de gang te gaan en deze dag te brengen tot een succes.

Met een wat gespannen gevoel laat ik me na een overheerlijke cappuccino met de dames leiden naar een rustig plekje binnen aan tafel. Als het ijs is gebroken en blijkt dat ieder voor zich komt en voor zich dat eruit wilt halen wat er voor haar inzit ” we zijn tenslotte allemaal mensen en dealen met onze sterke maar zeker ook onze zwakke kanten” en met beide gaan we aan de slag, op een fijne ongedwongen manier, lachen, gieren, brullen maar ook de nodige tranen.

We gaan energie op doen voordat we de Millingerwaard in gaan, 1 van mijn favoriete plekjes om natuur op te snuiven. We worden verrast met een voortreffelijke lunch, waarbij we gezellig, ongedwongen gesprekken voeren en elkaar beter leren kennen.

Tijd voor de stevige stapper zodat we de onverharde paden kunnen bewandelen, daar worden we op een prettige manier aan het werk gezet door onze zintuigen optimaal te benutten en te ervaren wat het daadwerkelijk met je doet, alles ondervind je met gepaste afstand alleen, waardoor je optimaal in je eigen beleving kan zijn. Wat een ervaring, niet gedacht dat ik op deze manier antwoord zou krijgen door wat ik letterlijk in mijn vizier zie, hoor, voel en ervaar.

Ik geniet van deze prettige ongedwongen dag, helemaal voor mij alleen! Tijd voor mezelf. Even los van ondernemer, mama of echtgenoot zijn.
Ik heb kunnen zijn wie ik ben en ontdekt dat het helemaal niet zo moeilijk is om voor jezelf in die beleving te stappen waarop je op ontdekking gaat naar de ware ik waarmee je aan de slag kunt om vooruit te kunnen, trots te mogen zijn op wie je bent, doelen te stellen, oplossingen te vinden, te voelen maar bevestiging krijgt dat ik het goed doe!

Bij terugkomst proosten we gezamenlijk op een enerverende dag, letterlijk met een lach, want wat was deze geweldig ” alles was mooi” de locatie, de beleving, Millingerwaard, de mensen om mij heen, de dag en “IK”

Met oprechte ondersteuning word je 30 dagen begeleid waar nodig is, dit geeft een meerwaarde ter ondersteuning van jou doelen zodat je serieus met jezelf aan de slag gaat.

“ja het gaf mij de Vibe” missie geslaagd!!

Chantal

——————————————————————————————————————